- Paweł Serafin

293a5667.jpg

Szef kuchni Paweł Serafin - nowa twarz Akademii MAKRO

Paweł Serafin swoją karierę zawodową rozpoczął w 2004 roku, a doświadczenie zdobywał w Londynie w takich restauracjach jak Arancia, Manicomio, More i Zucca. Po powrocie do Polski przez 5 lat związany był z restauracją Freta 33, gdzie pełnił rolę szefa kuchni. W latach 2015-2016 pracował jako szef kuchni w restauracji Winny Garaż, wyróżnionej w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016.

Choć z wykształcenia jest inżynierem w zakresie zarządzania przedsiębiorstwem, to gotowanie od zawsze było jego pasją, a praca w gastronomii sprawia mu największą przyjemność.

W MAKRO Paweł Serafin jest członkiem zespołu Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO i odpowiada za zbudowanie i wdrożenie nowej oferty szkoleniowej dla klientów HoReCa.

[ Wstecz ]