Aktualności
17.10.2017
To kolejna okazja na nominację do finału Kulinarnego Pucharu Polski 2018.

[ więcej ]


16.10.2017
To pierwszy z konkursów nominowanych do Kulinarnego Pucharu Polski 2018.

[ więcej ]


16.10.2017
Swoim doświadczeniem dzieli się Piotr Kornet, zwycięzca KPP 2002 (materiał filmowy).

[ więcej ]


11.10.2017
Wywiad z Iwoną Niemczewską, Jurorem Kulinarnego Pucharu Polski.

[ więcej ]


10.10.2017
Branża HoReCa w Polsce rozwija się w bardzo szybkim tempie. Potrzeby klientów stają się coraz bardziej wyszukane, a dostawcy i hurtownie muszą się rozwijać, by móc je zaspokajać. Bardzo dobrym przykładem odpowiedniego podejścia do klientów z branży HoReCa jest działalność Selgros Cash&Carry, który przekonuje do swoich usług coraz większą liczbę restauratorów i hotelarzy.

[ więcej ]


09.10.2017
Wywiad z Tomaszem Grabskim, Jurorem Kulinarnego Pucharu Polski 2017.

[ więcej ]


03.10.2017
Serdecznie dziękujemy!

[ więcej ]


03.10.2017
Świeże ryby cieszą się coraz większą popularnością, dlatego Selgros Cash&Carry i Transgourmet nieustannie poszerzają swój asortyment oferując bogaty wybór ryb morskich i słodkowodnych.

[ więcej ]