Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro 2017

Znamy drużyny zakwalifikowane do konkursu.

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła IV edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie :

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

  1. Patryk Stanewicz  i  Józek Pojasek - Hotel Teodorka
  2. Kasper Czop  i  Mateusz Płodzień  -  Hotel Sokół
  3. Marcin Ćwik  i  Piotr Benedyk  - Hotel Puro
  4. Marcin Nieznaj  i  Michał Kulpiński -  Hampton by Hilton
  5. Jakub Rusinek   i Jacek Pałys - Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”
  6. Sławomir Saguła  i  Łukasz Jędrzejewski  -  Rezydencja Gubałówka
  7. Grzegorz Misina  i  Damian Rusek  -  Nine Kitchen
  8. Grzegorz Adamarek  i Michał Łakomy -  Hotel Blue Diamond
  9. Artur Lenczewski  i Karol Rusiłowicz -  Hotel Pięć Dębów

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI - EKIPY REZERWOWE

  1. Dariusz Cygan  i  Łukasz Boreczek-  Restauracja Piano
  2. Beata Słomianna   i  Jakub Sytykiewicz - Hotel Herbarium

 

Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do IV edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ powinny do dnia 24 czerwca 2017 roku dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl

Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.

Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca 2017 roku upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.

Wstecz