Patronat Honorowy




Patronat Merytoryczny






Rekomendacja


Piotr Huszcz ponownie w finale Kulinarnego Puchar Polski

Awans został wywalczony podczas IV Mistrzostw w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra.

Konkurs odbył się w sobotę, 10 marca, W Hotelu Atut, w Licheniu Starym Do rywalizacji przystąpiło
12 drużyn. Zadaniem konkursowym było przyrządzenie dania głównego z jesiotra oraz przystawki z jesiotra wędzonego i kawioru z jesiotra.

Najwyższe noty Jury przyznało zespołowi reprezentującemu Hotel Restaurację Piano w Lublinie – Piotr Huszcz i Radek Kosiorek. Na kolejnych miejscach uplasowali się: Tomasz Woźniak i Daniel Paś z Hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach – II miejsce, Łukasz Jędrzejewski i Krzysztof Topór-Jasica z Restauracji Gubałówka w Kościelisku – III miejsce.

Gratulujemy!

Wstecz

Patroni Medialni