Poznańscy Kucharze Razem

na Międzynarodowych Targach Poznańskich.

Zanim nastąpi kulminacja kulinarnych emocji podczas finału Kulinarny Puchar Polski będziemy budzić zmysły i odkrywać żywioły z Tomasz Zdrenka- szef kuchni w Restauracje Garden City oraz grupą Poznańscy Kucharze Razem w skałdzie: Tomasz Purol, Dawid Łagowski TOP CHEF Polska, Patryk Dziamski Top Chef Polska, Ernest Jagodziński, Artur Skotarczyk, Mateusz Mikuła, Sergiusz Hieronimczak, Roman Kosmalski, Jakub Kasprzak, Dominika Słaboń, Grzegorz Olejarka. Za serwis jak zwykle odpowiadać będzie Tomasz Tarkowski .
7 dań i menu degustacyjne z motywem przewodnim „ZMYSŁY i ŻYWIOŁY”.
To już za kilka tygodni, 2 września! Doskonały akcent na koniec sezonu wakacyjnego!

Wstecz