Znamy uczestników L'Art de la cuisine Martell - Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów

Zakwalifikowano 16 ekip kucharskich.

Już za niecałe dwa tygodnie trzeci konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2018 - L'Art de la cuisine Martell - Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów.
O puchar kulinarnego Martell’a oraz nominację do finału KPP 2018 zawalczą :

1. Jakub Sytykiewicz, Martin Guz, Restauracja Cucina , Poznań
2. Konrad Wieczorek, Mariusz Fic​, Restauracja Albertina, Kraków
3. Łukasz Stepnowski, Dominik Bosek, Restauracja Amber Room, Warszawa​
4. Mariusz Bobek, Michał Cielesta, Restauracja Amarylis, Kraków
5. Marcin Ćwik, Mikołaj Kruszona, NIFTY No. 20 Puro Hotel, Poznań
6. Rafał Stegnicki, Wiktor Wielgus, Nicolaus Hotel, Toruń
7. Łukasz Zygmunt, Dawid Konieczny, Heron Live Hotel Sienna
8. Mateusz Jarosławski, Piotr Birkenmayer, Restauracja Haston City Hotel​, Wrocław
9. Jarosław Owczarczyk, Robert Branicki, Restauracja Pink Lobster, Warszawa
10. Wojciech Komsa, Sebastian Błażejowski, Belvedere Cafe Łazienki Królewskie, Warszawa
11. Marcin Opioła, Swiatosław Pisak, Restauracja "Tradycja - Nowa Kuchnia Tatr", Bukowina Tatrzańska
12. Adrian Głowala, Filip Niewiatowski, Restauracja Olkuska 7 by Jarek Uściński, Warszawa
13. Radosław Gierałtowski​, Łukasz Jabłoński, Restauracja Szafarnia 10, Gdańsk
14. Oskar Nowicki, Małgorzata Pindych, Restauracja Krew i Woda, Gdynia
15. Mateusz Sawicki, Rafał Błoński, Villa Antonina & Restauracja Projekt 36, Sopot
16. Eryk Mazurek, Dawid Błaszczak, Restauracja Aruana, Hotel Narvil Conference & Spa

Drużyna Rezerwowa:
17. Łukasz Kukczyński, Grzegorz Marzejon, ​Restauracja L’Entre Villes, Sopot

Gratulujemy!

Wstecz

Patroni Medialni